Στο Μυθικό Ιμαρέτ η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Σε ένα καταπληκτικό ιστορικό μνημείο, που κοσμεί την πόλη της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργατών της ΕΛΠΑ Ασφάλειες, που οργανώθηκε από τους κ.κ. Γιώργο Ρούση, Διευθυντή του υποκαταστήματος της ΕΛΠΑ Ασφάλειες στη Θεσσαλονίκη, Δ. Πιπεργιά και Γρ. Χιόνη της Trust Union, πρωτεργάτες της ανάπτυξης της ΕΛΠΑ Ασφάλειες στην ευρύτερη περιοχή.

Της συνάντησης εργασίας, προηγήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Ιμαρέτ και ξεδιπλώθηκε η μακραίωνη ιστορία του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η πορεία της GMI στην περιοχή.

Η ΕΛΠΑ Ασφάλειες με τη GMI δραστηριοποιήθηκε ουσιαστικά μόλις 24 μήνες πριν στην ευρύτερη περιοχή και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Όπως μας είπε ο κ. Παναγιώτης Καπάνταης, «η πορεία αυτή οφείλεται στη στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας στην περιοχή,στην κατανόηση των δυσκολιών που προκύπτουν στην ανάπτυξη των πωλήσεων σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον,στην ταχύτητα ανταπόκρισης της εταιρείας στα αιτήματα του δικτύου πωλήσεων και κυρίως στην εμπιστοσύνη των συνεργατών προς την εταιρεία και την σοβαρή τους προσπάθεια.»

Το εργασιακό κομμάτι της συνάντησης έκλεισε με δύο ανακοινώσεις που έγιναν αποδεκτές με ενθουσιασμό.

Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας καθώς και την επικείμενη ένταξη της GMI στον Φιλικό Διακανονισμό.

Τέλος, η ημερίδα έκλεισε με καλό κρασί και ωραίους μεζέδες, στον υπέροχο χώρο του εστιατορίου, με θέα την όμορφη πόλη της Καβάλας.

Πηγή: NextDeal.gr