ΕΛΠΑ Ασφάλειες: Μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό

Ο Στέφανος Καπάνταης με εγκύκλιο ενημερώνει τους συνεργάτες του ότι τις προσεχείς ημέρες μέρος των εργαζομένων της ΕΛΠΑ Ασφάλειες θα εργάζεται απομακρυσμένα από το σπίτι ενώ διαβεβαιώνει ότι η λειτουργικότητα όλων των τμημάτων συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Διαβάστε αναλυτικά την εγκύκλιο:

“Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με δεδομένες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και με γνώμονα την ευθύνη που έχουμε για τη διαφύλαξη της υγείας όλων των συνανθρώπων μας, σας ενημερώνουμε ότι τις προσεχείς ημέρες μέρος των εργαζομένων μας θα εργάζεται απομακρυσμένα από το σπίτι. Οι τηλεφωνικές γραμμές μας θα εξυπηρετούνται κανονικά, αλλά παρακαλούμε, για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης, η επικοινωνία να γίνεται μέσω email όσο αυτό είναι εφικτό.

Για τους συνεργάτες μας, παρακαλούμε η πρόσβαση στα γραφεία της εταιρείας μας να γίνεται μόνο κατόπιν σχετικής συνεννόησης και εφόσον είναι απαραίτητο.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η λειτουργικότητα όλων των τμημάτων μας συνεχίζεται απρόσκοπτα, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλούμε όλους, με το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να μας διακατέχει αυτές τις μέρες, να συμβάλλουμε στην προσπάθεια εξομάλυνσης αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης το συντομότερο δυνατό.

 

Με εκτίμηση,

Στέφανος Καπάνταης”