Νέο προϊόν κατοικίας χωρίς απαλλαγές από την ΕΛΠΑ Ασφάλειες!

Μετά την ανακοίνωση της εισόδου της στον κλάδο Πυρός με τα προϊόντα ELPA HOME τον Μάρτιο του 2020, η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ προχώρησε σε συνεργασία με την GMI και στην δημιουργία νέου προϊόντος ασφάλισης κατοικίας ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, τηρώντας τη δέσμευσή της. 

Έτσι, στη γκάμα προϊόντων κατοικίας της εταιρείας, στην οποία βρίσκονταν ήδη τα προϊόντα ELPA HOME PREMIUM και ELPA HOME Α’ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, προστέθηκε τώρα και το πακέτο ELPA HOME PREMIUM ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ.

Τα πακέτα ELPA HOME PREMIUM αποτελούν πλήρη πακέτα ασφάλισης κατοικίας που απευθύνονται σε δανειολήπτες και μη, και που στο βασικό τους κορμό περιλαμβάνουν τις καλύψεις Σεισμού, Φυσικών Φαινομένων, Διάρρηξης Σωληνώσεων, Θραύσης Κρυστάλλων, Κλοπής, αλλά και πολλές άλλες. Παράλληλα, δίνουν στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να ενισχύσει την κάλυψή του με μια σειρά από προαιρετικές καλύψεις, που φτάνουν μέχρι και στην κάλυψη Τυχαίας Ζημιάς, «χτίζοντας» έτσι ένα πραγματικά Premium πακέτο. 

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει και ένα προϊόν Α’ κινδύνου, με την ονομασία ELPA HOME Α’ Κίνδυνος, που είναι εύκολο στην πώληση και προσφέρει κάλυψη Κτηρίου 30.000€ και κάλυψη Περιεχομένου 6.000€. 

Το νέο πακέτο ELPA HOME PREMIUM ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ προσφέρεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό rate που ξεκινά από 1,30‰. 

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις των στελεχών των εταιρειών, στόχος των ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ και GMI δεν είναι η δραστηριοποίηση μόνο στον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά η σταδιακή επέκταση και σε άλλους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει πρόσφατα o CEO της GMI κύριος Julian Mamo με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την έναρξη της συνεργασίας ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ και GMI “Η ασφάλιση Περιουσίας αποτελεί τη φυσική συνέχιση στα προϊόντα που προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μαζί με την ΕΛΠΑ Ασφάλειες προσφέρουμε στην αγορά ένα προϊόν με ποιότητα και αξία που θα αναγνωριστεί από τους ασφαλισμένους, καθώς συνοδεύεται από καλή και φιλική εξυπηρέτηση, κάτι που θεωρούμε ουσιαστικό για την επιτυχία.”