Σε ποσοστό 97,77% οι ικανοποιημένοι συνεργάτες της ΕΛΠΑ Ασφάλειες!

Στο 97,77% φτάνει το ποσοστό των ικανοποιημένων συνεργατών της ΕΛΠΑ Ασφάλειες, σύμφωνα με στοιχεία που μας διέθεσε ο κ. Στέφανος Καπάνταης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας. Τα στοιχεία προέρχονται από πρόσφατη έρευνα ικανοποίησης συνεργατών που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του.

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα τμήματα της έρευνας και δημοσιεύουμε δηλώσεις που έκαναν στο nextdeal.gr ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Καπάνταης και ο Στέφανος Καπάνταης.

Στην έρευνα απάντησαν 100 συνεργάτες από όλη την Ελλάδα. Οι απαντήσεις ήταν επώνυμες σε ποσοστό 59% και ανώνυμες σε ποσοστό 41%.

Όπως μπορεί να διαπιστωθεί, μας είπε ο κος Στέφανος Καπάνταης«σε όλα τα τμήματα το ποσοστό των συνεργατών  που δήλωσαν ικανοποιημένοι, πολύ ικανοποιημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι σε κάποιο τομέα κυμαίνεται από 67,78% έως  97,85%.
Ας σημειωθεί δε ότι όπου τα ποσοστά των ικανοποιημένων αθροίζουν λιγότερο από 75% αυτό οφείλεται κυρίως στο μεγάλο ποσοστό των συνεργατών που απάντησαν «δεν γνωρίζω» γιατί δεν είχαν αντίστοιχη εμπειρία, π.χ στο ερώτημα για το επίπεδο εξυπηρέτησης της Θραύσης Κρυστάλλων το ποσοστό αυτών που απάντησαν «δεν γνωρίζω» ήταν 19,78% ενώ των ικανοποιημένων ήταν 74,73%».

«Τα πολύ καλά αποτελέσματα της έρευνας δεν μας εφησυχάζουν. Η έρευνα έγινε για να μας δείξει που υπάρχει περιθώριο βελτίωσης ώστε να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο  εξυπηρέτησης των συνεργατών. Για παράδειγμα η έρευνα έδειξε ότι χρειαζόμαστε βελτίωση στον τομέα εκπαίδευσης των συνεργατών.Έτσι οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε ήδη προχθές σεμινάριο κλάδου κατοικίας στο οποίο συμμετείχαν 49 συνεργάτες».

«Τα παραπάνω αποτελέσματα οφείλονται στο σεβασμό με τον οποίο περιβάλλει η ΕΛΠΑ Ασφάλειες τον συνεργάτη», είπε ο κύριος Παναγιώτης Καπάνταης και συμπλήρωσε ότι «το κλίμα αυτό έχει υιοθετηθεί από όλο το διοικητικό προσωπικό και αντανακλά τις προσπάθειες της διοίκησης εδώ και 20 χρόνια. Η ΕΛΠΑ Ασφάλειες κατάφερε να είναι πάντα δίπλα στους συνεργάτες της ακόμη και σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές  όπως τα χρόνια της βαθιάς οικονομικής κρίσης, είτε στηρίζοντας το δίκτυο με ανταγωνιστικά  προϊόντα, είτε προμηθειακά όταν η επικρατούσα άποψη στην Αγορά ήταν ότι έπρεπε να μειωθούν οι προμήθειες.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η ΕΛΠΑ Ασφάλειες έχει συμπληρώσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αγορά. Το 2020 μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου η μείωση των ασφαλίστρων συνεχίστηκε και  η οικονομία ταλανίστηκε από τις επιπτώσεις της πανδημίας, η ΕΛΠΑ Ασφάλειες όχι μόνο διατήρησε τις δυνάμεις της αλλά παρουσίασε αύξηση παραγωγής στον κλάδο αυτοκινήτου, ταυτόχρονα δε επεκτάθηκε στον κλάδο ασφάλισης κατοικιών με το πιο ανταγωνιστικό πρόγραμμα της Ασφαλιστικής αγοράς».

«Οι συνεργάτες μας του δικτύου πωλήσεων είναι το στήριγμα μας κάτι που δεν ξεχνάμε και για αυτό θα είμαστε πάντα δίπλα τους» τόνισε ο κύριος Στέφανος Καπάνταης.